Калкулатори и тестове

31.03.2012 / 17:07

Калкулатор за пол на бебето

 

Тук може да разберете пола на вашето бебче според китайския календар като попълните навършените години към месеца на забременяване, както и самия месец на забременяване. Освен това, ще разберете и лунарната си възраст.

 

Термин-калкулатор

 

Този калкулатор ще ви бъде изключително полезен при определянето на приблизителната дата на раждане на бебчо (вашият термин), както и някои други важни моменти от бременността, като например - деня на овулацията, кога най-рано да си направите тест за бременност и т.н. 

 

Калкулатор за ръст на детето

 

Растежът на едно човешко същество зависи до голяма степен от гените на родителите. Колко високо ще порастне вашето детенце зависи между 80 и 90 процента от кръстоската на гените ви. Резултатът, който ще получите тук, е базиран на статистически стойности при зададените размери и в конкретни случаи може да е приблизителен.

 

Овулационен калкулатор

 

Този така важен и полезен инструмент ще ви помогне да определите кога са най-плодовитите Ви дни, т.е. в кой период от месеца имате най-голям шанс да забременеете. 

 

Генератор на имена

 

Генераторът на имена ще улесни до голяма степен избора на име на вашето детенце. Имате две възможности:

 

1. Посочете точно име и пол и ще ви предоставим сходни имена.

 

2. Може и да търсите по начални букви от име (първата буква трябва винаги да е главна), като в резултатите (база данни от 5500 реално съществуващи имена) ще намерите богат избор на женски и мъжки имена. 

 

Снимка: sxc.hu